COMPRUM
 • slidebg La teva central de compres

  La teva central de compres

  DESCOBREIX TOTES LES AVANTATGES DE FER-TE SOCI
  http://comprum.es/sites/default/files/matteo-paganelli-157464.jpg

Proveïdors

La nostra llista de proveïdors no para de créixer.

All
Comunicación y Marketing 1
Consumibles 1
Elementos de seguridad 1
Protección 1
Reparaciones y recambios 1
Servicios Camión 1
Telefonía 1
Vehículos 1
Combustible 1
Seguros 1
Neumáticos 1
Sistemas de pago 1
 • Vehícles
  Negociem amb les principals marques del mercat i per tot tipus de vehícles (Tractores, remolcs i camions rígids).
 • Combustible
  Oferim condicions per repostar a estacions de servei o per entregues a instal.lacions pròpies, tant de gasoil com d'Adblue. (Gasoil, Adblue, Estacions de servei)
 • Servicios Camión
  Acuerdos con distintos lavaderos de camiones, parkings, hoteles. (Camiones, parkings, hoteles)
 • Consumibles
  Ofrecemos todos aquellos productos que necesiten para llevar a cabo la actividad diaria (folios, film plástico, palets, precinto, material de oficina)
 • Telefonía
  Acuerdo de gran cuenta con la operadora telefónica con mejores condiciones.
 • Neumáticos
  Tenemos una solución y un precio para su sistema de aprovisionamiento: (operaciones en taller del proveedor, operaciones en instalaciones propias, pago por kilómetro)
 • Protección
  Una amplia gama de Equipos de Protección Individual para proteger la integridad de sus empleados (zapatos de seguridad, guantes, ropa laboral)
 • Seguros
  Renovamos su Programa de Seguros con las principales corredurías (Circulación, responsabilidad civil, mercancías, averías de maquinaria, instalaciones, medio ambiental)
 • Elementos de seguridad
  Todo lo que necesita para garantizar que la carga se deteriore por el movimiento del camión, asegure bien su carga. (cinchas, carracas, barras, tabiques móviles, cantoneras)
 • Sistemas de pago
  Los mejores acuerdos para el mantenimiento de su flota y los mejores precios para la compra (recambios y accesorios)
 • Comunicación y Marketing
  Tenemos acuerdo para hacer todo tipo de merchandasing con su marca, stands para ferias, diseño de páginas web, organización de eventos, prensa (diseño de páginas web, organización de eventos, prensa)
 • Reparaciones y recambios
  Los mejores acuerdos para el mantenimiento de su flota y los mejores precios para la compra (recambios y accesorios)

AVANTATGES DE FER-TE SOCI

Reduïm els teus costos

El nostre compromís és reduir els costos dels nostres socis, en la compra de tots els productes i serveis necessaris per al desenvolupament de la seva activitat empresarial. Comprem junts i negociem de manera centralitzada, aconseguint majors volums que oferir als proveïdors i, per tant, millors preus de compra sense oblidar-nos de la qualitat dels productes i dels serveis.

Accedeix als millors “partners”

Et donem accés als millors proveïdors del mercat, tenim acords amb les empreses més representatives, innovadores i reconegudes del mercat. Construïm una relació comercial de llarg recorregut amb els nostres "partners", per garantir les millors condicions comercials d'avui i per al futur.

Comparteix informació

Estar informat del que passa al mercat, és necessari per prendre decisions encertades, per això vam provocar l'intercanvi d'informació entre els socis i els mantenim informats de qualsevol notícia que pugui afectar-los. Gestionem el coneixement adquirit.

Sinergies de grup

Formar part d'una xarxa d'empreses que es coneixen i comparteixen un projecte en comú, ens permet trobar formes de col·laboració noves constantment en l'activitat diària, així com a nivell comercial, de màrqueting, jurídic ...

Més competitius, més forts

"La unió fa la força" un lema que s'aplica perfectament al nostre projecte; actuant com una sola empresa ens fem més forts individualment, podem reaccionar millor davant de les amenaces i interactuar millor amb les diferents situacions del mercat. Som un "soci" imprescindible per als nostres proveïdors i una empresa més forta per als nostres competidors.

Treballem per tu

Deixa'ns a nosaltres totes les gestions de compra de la teva empresa, no hi ha negociació petita, i creiem fermament que la reducció de costos cal fer-la en totes les línies del compte d'explotació, no només en les que afecten a l'activitat principal.

884

Flota de camions

70

Milions d'euros en volum de compra

147

Milions de quilòmetres a l'any

30

Proveïdors homologats

FES-TE SOCI PER GAUDIR DE TOTS ELS AVANTATGES

Contacta amb nosaltres sense compromís
i coneix tots els avantatges.

UNEIX-TE

Últimes notícies

Schmitz Cargobull: "Esperamos crecer en % de matriculaciones en 2017"

Entrevista amb Miguel Iglesias, Country Sales Manager de Schmitz Cargobull Ibèrica

Semiremolques: Se mantiene la inestabilidad

Durant el mes de juny s'han comercialitzat 1.255 unitats en el mercat espanyol (-6,48%), segons les dades d'Asfares. Després de crèixer en els mesos imparells i de caure en els parells, les matriculacions tanquen el semestre amb xifres lleugerament inferiors a les del 2016: -2,88% (7.077 unitats).