CaixaBank ha triat a les 14 guanyadores territorials de la cinquena edició dels “Premis Dona Empresària CaixaBank”, que cada any reconeixi el talent i l’excel·lència professional d’empresàries a Espanya referents por la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador.

Els guardons, que s’han consolidat en els últims anys pel seu impuls a la diversitat i per la seva contribucion a fomentar la igualtat de gènere en la societat espanyola, tenen com a objectiu donar major visibilitat a empresàries líders i fomentar la seva participació en xarxes internacionals en les que puguin interactuar i compartir experiències. D’aquesta manera, les 14 guanyadores territorials entren a partir d’ara a formar part del portal “Comunitat Dona Empresària CaixaBank” a LinkedIn, que reuneix a les empresàries premiades en totes les edicions dels “Premis Dona Empresària CaixaBank” i les posa en contacte amb altres xarxes de dones empresàries a nivell nacional i internacional com IWEC, International Women ‘s Forum, Vital Voices o EIX & cON.

En aquesta nova edició s’ha constatat el creixent pes de la presència de directives espanyoles en el sector del transport i l’automoció, així com en el de l’alimentació, tot i que les directives guardonades d’aquesta edició representen a múltiples sectors de l’economia. Destaca pel sseu pes el de l’automoció i el transport, amb 4 guanyadores del total. Les sigueix el sector de l’alimentació, amb 3 representants, i el de l’enginyeria i construcció, amb 3 més.

Catalunya: Alba Carre Colls, Consellera Delegada de Transports Calsina Carre, empresa de serveis de transport, i logística, empresa nascuda al  1971 i present en 5 països. Alba Carré ocupa l’actual càrrec des de fa tres anys i  aposta per la digitalització, la internacionalització i l’impuls a la igualtat de gènere a través d’un pla d’igualtat i la presència de la dona a l’empresa. L’empresa patrocina también l’equip de bàsquet femení de Girona (Uni Girona).

Llegir més ….