Divendres passat 18 de juny, el director general de l’Agència de Transport Robles, el Sr.Albert Esteve Robles va rebre la medalla de l’Ordre de l’Mèrit Civil que va imposar la Casa Reial en reconeixement a la tasca realitzada durant els mesos de pandèmia i per el seu compromís personal i contribució social.
Aquesta condecoració és un gran reconeixement a la feina feta per tots els treballadors de Transports Robles, que rebem amb molt d’orgull i ens dóna una gran dosi de motivació per seguir millorant dia a dia.
Amb motiu de l’setè aniversari de la Proclamació de Sa Majestat el Rei, com en ocasions anteriors -2015 i 2019- es tracta d’expressar el reconeixement de la Corona als que desenvolupen la seva vida i tasca professional ordinària de manera exemplar, a el servei de la societat .
En aquesta ocasió, de manera molt especial, per la seva contribució davant el Covid-19. Són ciutadans reconeguts pel seu exemple de compromís personal i contribució social. Les professions representades tenen a veure amb diferents sectors: Sanitat, Recerca, Agricultura, Ramaderia, Pesca, Hostaleria, Comerç, Transport, Logística, Serveis, Voluntariat, Educació i Cultura. Durant la fase més aguda de la pandèmia i el confinament, tots aquests sectors van mostrar el paper fonamental que exerceixen cada dia a la vida dels ciutadans.
Existeixen cinc grups fonamentals de condecorats: els lligats a el món rural i el sector primari, els relacionats amb la gestió de el coneixement (educació, cultura i ciència), els vinculats amb el voluntariat i el tercer sector, els sanitaris i, finalment, algunes de les professions que es van mostrar, a més dels sanitaris, com essencials durant el confinament de la pandèmia.
Durant l’acte, Ses Majestats els Reis, Sa Altesa Reial la Princesa d’Astúries i de Sa Altesa Reial la Infanta Sofia van estar acompanyats per la ministra d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació i Gran Canceller de l’Ordre de l’Mèrit Civil, Arancha González Laya; la subsecretària d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació i Canceller de l’Ordre de l’Mèrit Civil, Maria Celsa Nuño; i per la directora general de Protocol, Cancelleria i Ordres i secretària de l’Ordre de l’Mèrit Civil, Caritat Batalla.